Gym by EgoBoozt

- Mer än ett gym!


Vi skulle aldrig ha ett gym - det var inte vår intention när vi startade företaget som en PT-onlineverksamhet 2021, men idag känns det som att det var precis detta som vi skulle göra hela tiden!


Vår vision är att vi ska finnas på flera små orter och göra stor skillnad för många människor! Vi vill sänka tröskeln till träning - hos oss ska alla känna sig välkomna och ges möjlighet till träning och hälsa på sin nivå. 


Vi har ett brett utbud av gruppträning och gym med både maskiner och fria vikter. Välkommen in på besök på våra bemannade tider!


HUR VI TÄNKER KRING 

BALANS

Börja prioritera dig själv?

Tycker du att det är svårt att veta hur du ska få ihop livets alla delar och ändå hinna fokusera på dig själv och din hälsa? Har du svårt att hitta en balans? Då finns vi här för att hjälpa dig att hitta en hållbar och hälsosam livsstil, utifrån dina behov och förutsättningar! Kontakta oss för mer information om personlig träning och PT-grupper!


Glöm "X weeks of hell" här jobbar vi för att du ska få uppleva "a life of well(ness)".


Varför EGO?

Ja, varför "ego"? Är det inte negativt att vara egoistisk?

- Nej, inte om ego innebär att ta hand om sig själv för att orka med allt vad livet har att erbjuda. Hur ska du till exempel orka finnas där för andra om du inte finns där för dig själv?


När det gäller vår syn på kostrådgivning så jobbar vi jobbar inte med färdiga kostscheman, utan vi tror mer på att ge dig kunskap om hur du kan anpassa din kost efter din vardag samt de mål du har. 


Vi vill förmedla en syn på mat som innebär att det inte finns några förbud. Hos oss kommer du under inga omständigheter få gå på någon galen diet, som gör dig trött och urlakad. Vi lovar inte snabba resultat eller någon quick-fix utan här jobbar vi tillsammans för att du ska få resultat som håller i längden. Låt förändringen ta tid, det är då den blir bestående!


Vi vill att du ska förstå att det inte behöver vara så svårt. Att enkelhet är nödvändigt för att förändringen ska vara hållbar i längden. Livet är inte svart eller vitt. Det måste vara okej att äta av allt, att kunna anpassa sig och njuta av livet i alla situationer - utan att känna att man misslyckats . 


Att hitta balans är att träna lagom mycket och oftast äta näringsrikt, men att också kunna äta det som traditionellt sett klassas som "onyttigt" då och då. Vi vill att du ska känna att det inte är nån "big deal" eller "kört" för att en kaka slank ner på en måndag eller för att du valde att ta en pizza med kollegorna på en onsdag. Precis som med kosten gäller det att finna balansen mellan träning och övriga "måsten". Även återhämtning och sömn spelar stor roll för att du ska ha förutsättningar för att nå just ditt mål. Vi hoppas att du efter 90 dagar med oss ska förstå att det är helheten - hur du äter och rör på dig över tid - som ger dig resultaten!