HUR DET BÖRJADE

Det lönar sig med tjat... Men ibland lönar det sig också att ge någon tid att smälta små och stora tankar om framtiden, speciellt om det finns jobbiga erfarenheter i bagaget.


Tjat var definitivt inblandat när idén om EgoBoozt by MH väcktes. Eller ja, det var väl mer att Hanna tyckte att Mikaela skulle starta eget för att kunna stötta fler som vill genomföra positiva förändringar i sina liv (precis som hon själv hade gjort med Mikaelas hjälp). Sedan kan hon ha upprepat detta ett par gånger, kanske tillräckligt många gånger för att det skulle kunna uppfattas som tjat.


Det Hanna inte hade räknat med var att hon, efter några månader, skulle få ett oväntat svar. Ute på en parkering, en mörk och regnig (ja, de bor ju trots allt i Småland) decemberkväll, säger Mikaela nämligen: ”I så fall kör vi tillsammans”.


Det var dock inte alldeles självklart att de skulle stå där den där kvällen. För efter deras första möte i augusti 2019 gick en uppgiven Mikaela in till sin chef och utbrast:

-Jag fixar inte detta chefen! Någon annan får ta denna människa! Chefen gav henne såklart en klapp på axeln och sa:

-Det fixar du!


Nu undrar du säkert varför Mikaela kände så?!

Jo, hon upplevde att Hanna trodde att hon redan kunde allt! Hon kunde själv helt enkelt. 

-Vafan gör hon här då om hon nu redan kan allt? Men det tog inte så lång tid innan Mikaela hade skrapat hål på "ytan" och sett vilken underbar människa som fanns där under!


Ganska snart upptäckte både Mikaela och Hanna att de har mycket gemensamt. Pannben av stål, noll tålamod (allt ska hända nu, eller helst igår), ett enormt driv framåt och stora visioner. Men de upptäckte också att de kompletterar varandra på många sätt både kunskaps- och erfarenhetsmässigt. Hanna är grymt teoretisk och väldigt teknisk! Medan Mikaela bara är praktisk! Den kombinationen kan ju bara bli bättre än bäst!

MIKAELA ARBHEDE

Personlig Tränare & Kostrådgivare

Mikaela är en väldigt driven och målmedveten tjej som har arbetat som Personlig Tränare sedan november 2018 och som peronlig assistent. Nu arbetar hon heltid på Gym by Egoboozt. Hon har även ett stort intresse för matlagning då hon tidigare drivit restaurang i 6 år.


Mikaela har själv gått igenom en stor fysisk och psykisk förändring och tagit hjälp med kosten för att få de resultat som hon länge önskat. Hon brinner därför extra mycket för att hjälpa människor till en hälsosammare och mer hållbar livsstil. En livsstil utan förbud, matångest och galna dieter/träningsupplägg. En livsstil där hälsosam balans står i centrum.


När Mikaela inte hjälper andra med träning eller kost så hänger hon gärna själv i gymmet och då är det styrketräning som gäller.  

UTBILDNINGAR:

Lic. Personlig Tränare, The Academy 

Lic. Kostrådgivare, The Academy

Eleiko Functional trainer 

Eleiko Powerlifting

HANNA RÖNMARK

Personlig tränare & kostrådgivare

Hanna är en företagssam fd lärare som numera arbetar heltid på Gym by Egoboozt!


I augusti 2019 anlitade hon en PT och den PTn, Mikaela,  blev hennes vän och numera även den som tillsammans med henne äger och driver företaget Egoboozt by MH.


Hanna har själv också gjort en stor förändring från det ohälsosamma "hälsosamma" till ett liv med lite mindre kontroll och lite mer balans. Hon har, precis som Mikaela,  ett brinnande intresse för träning och kost.


När Hanna inte jobbar, som hon allt mest gör (hon är en riktig multitaskare), så tränar hon i gymmet! Tidigare var löpning favoriten, idag styrketräning! 


UTBILDNINGAR: 

Lic. Kostrådgivare, The Academy 

Lic. Personlig Tränare, The Academy

Eleiko Powerlifting